‘İstanbullu Gelin’ benim

Ülkü Sarpkan, tüm Bursa’nın merak ettiği soruya son noktayı koydu… Başrollerini Özcan Deniz ve Asıl Enver’in paylaştığı Bursalı zengin bir ailenin hikayesinden senaryolaştırılan ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin asıl kahramanı belli oldu. Bursalıların yakınd

‘İstanbullu Gelin’ benim

ÜNAL ÖZBAY

HAYATIMI EKRANDA İZLİYORUM

Bursalıların ilk bölümünden beri merak ettiği ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin sırrı ortaya çıktı. Bursalı tekstilci Ali Sarpkan’la yaşadığı aşkın ve evliliğin hikayesinin sunulduğu dizinin aslında kendi hayatını anlattığını söyleyen 70’li yılların müzik grubu Beyaz Kelebekler’in solisti Ülkü Sarpkan, tüm gerçekleri Olay Çekirge’ye anlattı. Şu sıralar yaşamına İstanbul’da devam eden Sarpkan, ‘İstanbullu Gelin benim. Her hafta hayatımı ekranda izliyorum’ dedi.

BENİ TANIYAN HERKES ARADI

Beyaz Kelebekler’in solistiyken tanıştığı Ali Sarpkan’la kariyerini bırakıp evlendiğini ancak eşinin ailesi tarafından ilk başlarda ‘istenmeyen gelin’ olduğunu belirten Ülkü Sarpkan, ‘küçük detay değişiklikleriyle’, dizide kendi hayatının aktarıldığını söyledi. Sarpkan, ‘Beni tanıyan herkes dizi başladığı ilk günden itibaren arayıp ‘ekranda seni izliyoruz’ demeye başladı. Diziye baktığımda gerçekten de bu benim hayatımdı’ diye konuştu.

HAYATIMI OKUYUP YAZMIŞLAR

Yaşamının dizi yapılması noktasında kimsenin kendisinden izin almadığını belirten Ülkü Sarpkan, bu konudan rahatsızlık duymuyor. Hayatını ve yaşadığı zorlukları daha önce defalarca gazetelere anlattığını vurgulayan Sarpkan, ‘Anlıyorum ki, senaryoyu oluştururken röportajlarımdan esinlenilmiş. Dizi bittiğinde ilk işim yapım şirketine bilinmeyen gerçekleri anlatmak olacak. Belki de böylece ‘İstanbullu Gelin 2’yi bile çekerler’ dedi.

ASLI ENVER’İ ÇOK BEĞENDİM

Dizide ‘İstanbullu Gelin’ Süreyya’yı canlandıran Aslı Enver’i beğeniyle izlediğini vurgulayan Ülkü Sarpkan, oyuncuya övgü yağdırdı. Ancak ‘İstanbulu Gelin’de kayınvalide rolündeki İpek Bilgin’i ‘çok sert’ bulduğunu anlatan Sarpkan, ‘Benim kayınvalidem de başta beni istemedi ama bu kadar sert değildi. Hatta sonra onun en sevdiği gelini ben oldum. Müziği bıraktıktan sonra bana bir atölye açtılar ve modacılık yaptım. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak. Merakla bekliyorum’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X