İstanbullu Gelin’de tepki çeken sahne! Hiç olacak iş mi?

İstanbullu Gelin dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 61. bölümündeki bir olay izleyiciyi kızdırdı!

İstanbullu Gelin’de tepki çeken sahne! Hiç olacak iş mi?

Faruk’un kızı Yaz’ı kaybetmesi, ekran başındaki izleyicileri şoka soktu!

Garip’in evine yemeğe giden Fikret ve Faruk, cici babalarının evinde annelerini görünce pek de hoşnut olmadılar.

Ne konuşacaklarını, söyleyeceklerini bilemeyen Fikret ve Faruk, nasıl kaçacaklarının planlarken Faruk akıllıca bir hamle yaptı ve acil şirkete gidip bir imza atması gerektiğini söyledi.

Süreyya’nın da durumu hayli komik bulup kocasını Garip’in evinden çıkarmak için Yaz’ı eline tutuşturması, ekran başındakileri güldürdü.

Faruk, Yaz’ı bebek arabasıyla aldı ve yürüyüşe çıktı. Giderken de kendisine eşlik etmesi için Akif’i çağırdı.

Akif ile birlikte konuşurken bir ara Faruk, Yaz’ı arabasıyla birlikte Akif’e emanet etti.
 


 

Akif’in kafasın Senem’in telefonuna gelip duran mesajlarda olduğu için, dikkatini toplayamadı ve bir anlık dalgınlıkla Yaz’ı değil, yanı başında duran bir başka bebek arabasını aldı.

Faruk’la ayrıldılar ve Faruk, Yaz’ın uyuduğunu sanıp arabanın üstündeki örtüyü hiç açmadan eve götürdü.

O kadar süre boyunca bir kere bile eğilip kızına bakmadı. Uyuduğunu sandığı kızını mağazada dolaştırdı, sokaklarda gezdirdi ve bir kere bile örtüyü açıp bakmadı! Günlük hayatın akışına hayli ters bir olaydı bu ve dizinin takipçilerinin de eleştirilerine neden oldu!

Olay eve gidince ortaya çıktı. Süreyya, Yaz’a bakmak için örtüyü kaldırınca başka bir çocuk olduğunu anlayıp çığlığı bastı.

Hemen o mağazaya gidildi. Orada da çocuğun annesi olanlardan sonra perişan olmuş bir halde çocuğunu getirmelerini bekliyordu.

Süreyya kızını görür görmez kucakladı. Faruk ise hem üzgün, hem çaresiz ne yapacağını bilemedi.

Sosyal medyada sahneye yapılan yorumlarda bazı izleyiciler böyle bir durumu saçma bulsa da kimi izleyiciler de erkeklerin çocuk bakmasının ancak bu kadar olacağı yorumunu yaptı.

Sahneye gelen ilginç yorumlardan bazıları ise şaşırttı. Yaz’ın 19 yaşında gittiği terapiste annesini sevmediği şeklindeki sözleri nedeniyle “Bir an Yaz’ı burada karıştırdılar galiba, gerçek yaz değil diye düşündüm” şeklinde esprili yorumlar da yapıldı.

Bazı izleyiciler ise bebek arabalarının üstünü bu şekilde örtülmesinin, bebeklerin nefes almasını engelleyeceği ve uzun süre böyle kalmasının da doğru olmadığına vurgu yaptıkları görülüyor.

İşte tartışılan o sahne:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X