İstanbullu Gelin’in Esma Sultan’ı, son haliyle şaşırttı!

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Esma Boran karakterini canlandıran ünlü oyuncu İpek Bilgin, hayranlarını şaşırttı. İpek Bilgin bir rap müzik klibinde rol aldı.

İstanbullu Gelin’in Esma Sultan’ı, son haliyle şaşırttı!

İstanbullu Gelin’de hayran bırakan oyunculuk performansı ile parmak ısırtan İpek Bilgin günlük hayatında aslında bambaşka ve çok renkli biri.

Dizide otoriter bir karaktere ustaca hayat veren İpek Bilgin’in bir rap müzik klibindeki görüntüleri görenleri şaşırttı.
 

265da638-3569-40c8-8d7e-4eb49bfcddb5

İpek Bilgin, Rapçi Özbi’nin Serserilik ve Şiir isimli klibinde konuk oyuncu oldu.
 

1933928_3_1547370332DxSVD

Dizide hallerinden çok uzak bir havaya bürünen İpek Bilgin bu haliyle çok şaşırttı.
 

İpek Bilgin

İPEK BİLGİN KİMDİR?

İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz’in annesi rolüne hayat veren Fatma İpek Bilgin 24 Mart 1956 doğumludur. Türk tiyatro oyuncusu, tiyatro oyun yönetmeni, oyuncu çalıştırıcısı ve çevirmendir. Esasen tiyatrocu olan İpek Bilgin, tiyatronun yanı sıra birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde de oynadı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı. Geç başladığı televizyon dizilerindeki kariyeri, ülke çapında tanınmasını sağlamış ve hayranlık kazandırdı. Çevirmenlik de yapan İpek Bilgin, tiyatro hakkında yazılan Eric Morris ve Joan Hotchkis’in Rol Yapmayın Lütfen kitabı ile Eric Morris’in Fütursuz Oyunculuk Oyunculukta İşçilik Süreci kitabını İngilizceden çevirerek Türkçeye kazandırdı. 2000 yılındaki 48. Sanat Kurumu Tiyatro Ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Aylin Damcıoğlu ile paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X