İstanbul’un fethi

Tam 6 yıl sonra Beşiktaş’ın sahasına ayak basan Bursasporlu taraftarlar tek renk, tek vücut oldu. Gerek Bursa gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü üst düzey önlemler aldı. Herhangi tatsız bir olay yaşanmazken, yeşil beyazlılar 90 dakika takımlarına büyük de

İstanbul’un fethi

Tolga ÖZTAŞ

Bursasporlu taraftarlar 6 yıl sonra İstanbul’a giderek Beşiktaş maçında takımlarını destekledi. Dün öğle saatlerinde Timsah Arena’da toplanan bin 900 taraftar konvoylar halinde İstanbul’a hareket etti. Yeşil beyazlı taraftarları Başkan Ali Ay uğurlarken, yolculuk esnasında coşku görülmeye değerdi. İstanbul’da Çamlıca gişelerinden itibaren polisler eşliğinde Vodafone Arena’ya giden taraftarlar, erken saatlerden itibaren stadyumdaki yerlerini almaya başladı.

GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE

Bursaspor yönetimini tarafından dağıtılan polarlarla tek renk olan ve örnek bir tablo sergileyen taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek oldu. Gerek Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı üst düzey önlemler ise dikkatlerden kaçmadı. Herhangi bir tatsız olay yaşanmazken maç içersinde iki takım taraftarları arasında atışmalar yaşandı. Taraftarlar alınan mağlubilete rağmen futbolcuları maç sonu tribünlere çağırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X