Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İstasyondaki bavuldan ceset çıktı!

Japonya’nın başkenti Tokyo’nun en işlek noktalarından birinde yer alan metro istasyonunda 1 aydır kilitli duran bavulun içinden bir kadın cesedi çıktı.

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun en işlek noktalarından birinde yer alan metro

Tokyo’daki metro istasyonundaki dolaplardan birinde bulunan bavulun sahibi 1 ay boyunca ortaya çıkmayınca yetkililer bavulu açma kararı aldı. 

Bavulun içinden kadın cesedi çıkmasının ardından polise haber veren yetkililer, 1 ay boyunca bavulla ilgili dikkat çeken bir olay yaşanmadığını belirtti ve “Bu keşfin ardından sürprize ve korkuya kapıldık” ifadelerini kullanmakla yetindi. 

Yerel basının emniyet güçlerine dayandırdığı haberlere göre, sarı renkli bavulun 26 Nisan günü istasyona bırakıldğı düşünülüyor. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 70 ila 90 yaşlarında olduğu anlaşılan kadının kimliği ve ölüm nedeniyle ilgili henüz bir bilgi paylaşmadı. 


Avatar Seç KAPAT
Rus devlet posta ve kargo kurumu Pochta Rossii, ABD ile
Sıradaki Haber Rusya ile ABD arasında sevkiyat yeniden başladı