İşte 2020 model Timsah

Bursaspor, ara transfer döneminde 4 futbolcusuyla yollarını ayırırken, kadrosunu 5 yeni isimle güçlendirdi. Yeşil beyazlılar, Eskişehirspor karşısına, Serdar Özkan, Emrullah Şalk, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve Traore gibi isimlerle güçlendirdiği kadrosuyla çıkacak.

İşte 2020 model Timsah

Süper Lig ve TFF 1. Lig’de 4 Ocak’ta başlayan 2. transfer ve tescil dönemi dün sona erdi. Bursaspor’un da aralarında bulunduğu 18 TFF 1. Lig takımı ve 18 Süper Lig kulübü bir çok oyuncuyla yollarını ayırırken, yeni transferle de kadrolarına takviye yaptı. Bursaspor da hedeflediği şampiyonluk için kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirdi. Ligin ikinci yarısında işi şansa bırakmak istemeyen Timsah, ara transfer dönemini hareketli geçirdi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN DAHA İDDİALI

Dün tamamlanan 2. transfer ve tescil döneminde kadrosuna 5 yeni oyuncu katan yeşil beyazlılar hedeflediği şampiyonluk yolunda daha da iddialı hale geldi. Her alanda alternatifli bir kadro oluşturarak, teknik heyete teslim eden yeşil beyazlı yönetim, başarıya inanıyor. Sezon sonunda hedeflenen Süper Lig’e çıkmak için eldeki kıt imkanlara rağmen, taraftarın istediği transferleri yapan yönetim, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve teknik heyete güveniyor.

4 OYUNCU GİTTİ

Tek hedefi Süper Lig olan Timsah, ara transfer döneminde; Iasmin Latovlevici, Onurcan Piri, Musa Araz ve Igor’la teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda yollarını ayırdı. Camiayı başarıya ulaştıracak, takımı hem kalite hem mücadele anlamında daha da üst sıralara taşıyacak olan yeni isimler için harekete geçen yeşil beyazlı yönetim 5 takviye ile kadroyu güçlendirdi. İkinci yarı mücadelesi için; Adana Demirspor’dan kaleci Emrullah Şalk, Denizlispor’dan Kerem Can Akyüz, Antalyasor’dan Serdar Özkan, Alanyaspor’dan Tayfur Bingöl, Sivasspor’dan kiralanan Abdou Razack Traore’yi kadrosuna katan Timsah, ligin geri kalan kısmında Bursaspor’un başarısı için ter dökecekler.

KİMLER OYNAYACAK?

Yarın oynanacak Eskişehir maçına yenilenmiş kadrosuyla çıkması beklenen Bursaspor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de eli güçlenmiş oldu. Alternatifli bir ekibe sahip olan Üzülmez’in, yarınki mücadelede hangi isimlere şans vereceği de merak ediliyor… Seleznov ve Özer Hurmacı’nın yokluğunda cezaları biten Kubilay Kanatsızkuş ve Burak Kapacak’a ilk 11 yolu gözükürken, Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl’ün de yine sahada olması bekleniyor… İbrahim Hoca’nın, Traore’yi de bu mücadelede görmek istediği gelen haberler arasında.

İşte Bursaspor’un ligini ikinci yarısında sahne alacak olan alternatifli kadrosu:

Kaleciler: Çağlar Şahin Akbaba, Emrullah Şalk, Ataberk Dadakdeniz
Sol Bek: Kerem Can Akyüz, Onur Atasayar,
Sağ Bek: Abdullahi Shehu, İsmail Çokçalış, Tayfur Bingöl,
Stoper: Sedat Dursun, Anıl Karaer, Cüneyt Köz, Mamadou Diarra, Rüştü Hanlı,
Sağ açık: Burak Kapacak,
Sol açık: Serdar Özkan, Özer Hurmacı,
Orta Saha: Selçuk Şahin, Aykut Akgün, Jani Atanasov, Burak Altıparmak, Recep Aydın, Emirhan Aydoğan, Ramazan Keskin, Abdou Razack Traore,
Forvet: Ali Akman, Kubilay Kanatsızkuş, Yevgen Seleznov

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X