Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İşte Acun’un amcası! Finalde şarkı söyledi

O Ses Türkiye yarışmasında dün gece final heyecanı yaşandı. O Ses Türkiye finaline yine Acun Ilıcalı damga vurdu! Acun Ilıcalı amcasına programda şarkı söyletti.

O Ses Türkiye yarışmasında dün gece final heyecanı yaşandı. O

O Ses Türkiye’de final gecesi üç ayrı sms oylaması yapıldı. Finale kalan altı yarışmacıdan dördü ilk oylamada, diğer ikisi ise ikinci oylamada elendi. Finale ise Beyazıt Öztürk’ün takımından Umut Kaç ve Murat Boz’un takımından Ferat Üngür kaldı.

Yarışmayı Diyarbakırlı Ferat Üngür kazanırken Acun Ilıcalı ise final bölümünde izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı. Acun’un sürprizi amcasıydı. Acun Ilıcalı amcası Erol Ilıcalı’nın performansını ekranlara getirdi.

İŞTE ACUN ILICALI’NIN AMCASI
 

5c4ead4066a97c8649f28301

Acun Ilıcalı ”Çok zorladık sonunda Ilıcalı Ailesi’nden de bir ses çıktı. Sevgili amcam Erol Ilıcalı çok da severim kendisini bana çok desteği olmuştu. Erol Ilıcalı bir vakıfla birlikte sahne aldı.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı 4 ay önce kuruldu. Amcam da orada sahne aldı biz de bunun gururunu yaşadık” dedi.
 


Avatar Seç KAPAT
Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in yeniden hastaneye
Sıradaki Haber İbrahim Tatlıses’ten “hastaneye kaldırıldı” iddialarına yanıt