İşte Benim Stilim’de kim elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim’de bu hafta yarışmaya veda isim Büşra Eyen Siral oldu.

İşte Benim Stilim’de kim elendi?

Bu hafta İşte Benim Stilim’de elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler Sinem Umaş ve  oldu. Yarışmaya veda eden isim Büşra Eyen Siral oldu. 

 

Eleme gecesinde performansların tamamlanmasının ardından İşte Benim Stilim jürisi oylamaya geçti. İlk olarak galada en düşük puanı alan isim açıklandı. İşte Benim Stilim’de en kötü puanı alarak elemeye çıkan ilk isim Büşra Eyen Siral oldu. Ardından yarışmacılar elenmesini istedikleri ismi is¸te-benim-stilimde-kim-elendi-bu¨s¸ra-eyen-siral-mi-sinem-umas¸-mi.jpgverdiler. En çok adı söylenen kişi Sinem Umaş oldu ve İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Sinem Umaş adının söylenmesine hayli öfkelendi ve yarışmacılara tavır koydu. Sinem Umaş ve Büşra Eyen Siral karar için İşte Benim jürisinin önüne geçti.

Yarışmanın konuk jüri üyesi Linet ‘Büşra’, Nur Yerlitaş ‘Büşra’, İvana Sert ‘Sinem’, ve Uğurkan Erez ‘Sinem’in ismini verdi. Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu’nun oyu belirledi. Kemal Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi belirleyen jüri oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X