İşte bu arkadaş

Ligin ilk 10 haftasında sonuçlardan ziyade istenilen performansı gösteremediği için eleştirilen yeşil beyazlılar mağlubiyeti rağmen alkışlandı. Şimdi tüm camia ‘Bunun devamı gelmeli’ diyor.

İşte bu arkadaş

Bursaspor, Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu ancak ortaya koyduğu futbolla övgü aldı.  Ligin ilk 10 haftasında sonuçlardan ziyade istenilen performansı gösteremediği için eleştirilen yeşil beyazlılar, sezonun en iyi futbolunu güçlü rakibi karşısında sergiledi. Bugüne kadar rakiplerine kolay üstünlük sağlayan ve maçlarını bol gollü kazanan siyah beyazlılar önünde pozisyona giren, direnç gösteren, mücadele eden ve kazanmak için elinden gelen herşeyi yapan yeşil beyazlılar mağlubiyete rağmen ayakta alkışlandı. 

GÖRÜŞ BİRLİĞİNE VARDILAR

Şimdi tüm camia ‘Bunun devamı gelmeli’ diyor ve özlenen Bursaspor’un bu olduğunu belirtiyor. Ayrıca Ertuğrul Sağlam’ın öğrencilerinin Beşiktaş karşısındaki bu görüntüsü yaygın medyada da geniş yer buldu. Birçok yazar yeşil beyazlı takımın mağlubiyeti haketmeyecek bir görüntü sergilediği ve Beşiktaş’ın ilk kez bir rakip karşısında bu kadar çaresiz kaldığı görüşünde birleşti. Timsah’ta özellikle Serdar Aziz ve Hajime Hosogai performanslarıyla ön plana çıkarılan isimler oldu. 

3 KRİTİK MAÇ

Beşiktaş’a kaybetmesine rağmen ligde 15 puanla 8.sırada yer alan yeşil beyazlılar için artık kalan haftalar daha büyük önem kazandı. Timsah’ın 4.sırada bulunan İstanbul Başakşehir ile arasında sadece 4 puan fark bulunuyor. Bursaspor ligin 12.haftasında deplasmanda yine kendisinden 4 puan önde bulunan Akhisar Belediyespor’la karşılaşacak. Ardından sahasında ligde zor günler yaşayan Kayserispor’u evinde ağırlayacak olan Ertuğrul Sağlam’ın talebeleri 13.haftada ise TT Arena’da Galatasaray’ın konuğu olacak. Timsah ligde üst sıralarda yer almak istiyorsa bu maçları en az kayıpla kapatmak zorunda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X