İşte bu kadar!

Nilüfer Belediyespor, kader maçında Sarıyer’i 3-0 mağlup ederek Sultanlar Ligi’nde kaldı.

İşte bu kadar!

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi baraj etabı ikinci devre üçüncü gününde Bursa ekibi Nilüfer Belediyespor, Ankara’da karşılaştığı Sarıyer Belediyespor’u 3-0 yenmeyi başardı. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 25-23, 25-23 ve 25-19’luk set sonuçlarıyla üstün ayrılan Nilüfer Belediyespor Sultanlar Ligi’nde kalmayı başarırken, Sarıyer Belediyespor, İdmanocağı’ndan sonra küme düşen ikinci takım oldu. Bursa’dan Ankara’ya giden taraftarların da desteğini arkasına alan Nilüfer Belediyesporlu smaçlar, heyecanın doruk noktaya çıktığı maçın bitiminde büyük sevinç yaşadı.

GÜÇLÜ TAKIM SÖZÜ

Baraj etabındaki 6 maçın 5’ini kazanan Nilüfer Belediyespor, puanını 27,71’e çıkararak ligde tutunmuş oldu. Kulüp Başkanı Muhammet Aydın, ligin en genç kadrolarından birine sahip olduklarını belirterek, baraj etabında rakip takım karşısında üstün bir oyun sergilediklerini söyledi. Aydın, “Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Önümüzdeki sezon güçlü bir takım kurarak bize olan güveni boşa çıkarmayacağız. Bize her zaman destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey’e ve Bursa’dan bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X