İşte bu olmadı: 0-1

İnegölspor, evinde Kocaeli Birlikspor’a yenilerek şampiyonluk umudunu tüketti.

İşte bu olmadı: 0-1

SADULLAH ORGAN

Okan Deniz’in penaltı kaçırdığı maçta konuk ekibin Üstün Bilgi ile bulduğu gole karşılık veremeyen bordo beyazlılarda taraftar Şaban Yıldırım’ı istifaya çağırdı.

2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor sahasındaki puan hovardalığına Kocaeli Birlikspor’a da 1-0 yenilerek  devam etti. Geçen hafta evinde Kahramanmaraşspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra, Kocaeli Birlikspor karşısına mutlak galibiyet için çıkan bordo beyazlılar, 25. dakikada Okan Deniz’in ayağından penaltı kaçırdığı maçta, rakibinin 45+4. dakikada Üstün Bilgi ile attığı gole karşılık veremedi. İnegölspor aldığı bu yenilgiyle lider Bandırma’nın 8, takipçisi Göztepe’nin ise 5 puan gerisine düşüp bitime 8 hafta kala şampiyonluk umutlarını iyice tüketti.

Neler kaçtı neler?

Henüz 4. dakikada Ersel ile net bir fırsattan yararlanamayan bordo beyazlılar 25’te Okan’ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Okan topu kalecinin uçtuğu köşeye atınca, bordo beyazlılar öne geçme fırsatını kullanamamış oldu. 33’te Bilal’in kafa şutu az farkla autae giderken, 45+2’de Mümin net bir gol kaçırdı. 45+4’te ilk kez İnegölspor ceza alanında etkili olan Kocaeli Birlik, Turgay’ın sağdan ortasında Üstün’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Kocaeli birlik ikinci yarıda skor avantajını korumaya çalışırken, İnegölspor beraberlik saşısı için geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. 48’de Yasin, 57’de Mümin, 71’de Bilal bir türlü topu filelerle buluşturamadı.

Yıldırım’a büyük tepki

Şampiyonluk şansının her geçen haftada azalması ve dünkü Kocaeli Birlik yenilgisi bordo beyazlı taraftarın tepkisine neden oldu. Takımın yaşadığı puan kayıplarına ve sergilediği futbola isyan eden taraftarlar maç sonunda tesislere giderek başarısızlığın sorumlusu olarak gösterdikleri Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın istifasını istediler. Emniyet güçleri taraftarları ikna ederek tesislerden uzaklaşmalarını sağladılar.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Erkan Özdamar (**), Hilmi Göktürk İmamoğlu (**), Can Yamaç (**)

İNEGÖLSPOR

1 Hamdi Tevfik    *

1 Kemal Hastürk    **

3 Alişan Ural    **

5 Bilal Özdemir    **

6 Yılmaz Özeren    *

8 Yasin Görkem    *

96 62 Mahmut     Şeker    *

14 Okan Deniz    *

18 Cihan    Yılmaz    *

53 Ersel Aslıyüksek    *

67 Uğur Kavuk    *

99 Muharrem Efe    *

9 23 Mümin Aysever    *

81 77 Ömürcan Yıldırımlı    *

KOCAELİ BİRLİK

29 Fatih Öztürk    ***

2 Engin Aktürk    **

3 Recep Yılmaz    **

5 Turgay Gölbaşı    **

6 Efe İnanç    **

10 Cafercan Aksu    *

7 75 Erhan Şentürk    *

12 Üstün Bilgi    ***

9 83 Feyyaz Aydil    –

35 Muhammet Burak    **

58 87 Atilla Yıldırım    –

55 Adnan Güngör    **

61 Ufukhan Bayraktar    *

77 Ramazan Altıntepe    *

GOL: Dk. 45+4 Üstün (Kocaeli Birlik)

SARI KARTLAR: Yasin, Alişan, Kemal, Mahmut (İnegöl), Recep, Turgay, Efe (Kocaeli Birlik)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X