İşte bu olmadı: 1-3

Sultanlar Ligi’ne ilk 4 hedefiyle başlayan ve başarılı bir performans sergileyen Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda zaman zaman etkili olduğu maçta rakibine diş geçiremedi ve üst üste ikinci yenilgisini aldı.

İşte bu olmadı: 1-3

Voleybol Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, Trabzon’da İdmanocağı’na 3-1 mağlup oldu. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde zaman zaman file önünde etkili olan Bursa ekibi, son bölümde basit hatalar yapınca rakibinin 26-24’lük üstünlüğüne engel olamadı. İkinci sette oldukça istekli gözüken yeşil beyazlılar, rakibine kolay sayı şansı tanımadı. İlk teknik molaya 8-2, ikinci teknik molaya da 16-3 üstün giren Büyükşehir Belediyespor, seti 25-11 alarak skora denge getirdi.

İSTEDİ AMA BAŞARAMADI

Üçüncü sete de tutuk başlayan Bursa ekibi, son bölüme 19-16 geride girdi. Ancak toparlanan yeşil beyazlılar, 24-22 üstünlüğü yakalamasına karşın, rakibinin seti 26-24 almasına engel olamadı. Ligin ilkyarısında 3-0 mağlup ettiği rakibi karşısında dördüncü seti de 25-23 kaybeden Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı ve üst üste 2. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X