İşte bu olmadı

Türkiye Basketbol Ligi’ni hedefleyen Potanın Timsahları, Final Grubu’ndaki üçüncü maçında Samsun BB’ye mağlup olarak 2. yenilgisini aldı.

İşte bu olmadı

Türkiye Basketbol 2. Ligi Final Grubu’nda ilkyarı dün tamamlanırken, Bursaspor, üçüncü maçında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’e 77-71 mağlup olarak ikinci yenilgisini aldı. Isparta Işıkkent Spor salonu’nda oynanan karşılaşmada özellikle serbest atış çizgisinde düşük yüzdede kalan yeşil beyazlılar, yenilgiyi önleyemedi ve Türkiye Basketbol Ligi yolunda önemli bir yara aldı. Ligde normal sezonu grup lideri olarak tamamlayan, play-off’ta 2 rakibini geride bırakarak Dörtlü Final’de mücadele etmeye hak kazanan Potanın Timsahları, rakibi karşısında ilk çeyreği 25-24 geride tamamladı. İkinci periyotta hücumda aksayan Bursaspor, rakibinin devreyi 46-33 önde tamamlamasına engel olamadı.

İKİNCİ YARI 13-15 MAYIS’TA

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Başantrenör Şemsettin Baş ile Samsun BB’li oyuncu arasında yaşanan olaylar nedeniyle maçın hakemi tecrübeli antrenörü diskalifiye etti. İkinci yarıda da etkili olamayan yeşil beyazlılar, son çeyreğe 58-44 geride girdi. Karşılaşmanın son 5 dakikasına 65-59 geride giren Potanın Timsahları, özellikle serbest atış çizgisinden üst üste kaçırdığı atışlar sonucu rakibini yakalama şansını kullanamadı. Kalan bölümde da hücumda etkisiz kalan Bursaspor, karşılaşmadan 77-71 mağlup ayrıldı ve Final Grubu’nda ilkyarıyı 3 maçta 2 yenilgi, 1 galibiyetle tamamladı. Dörtlü Final’de ikinci yarı maçları 13-15 Mayıs tarihleri arasında Sakarya’da oynanacak ve ilk 2’ye giren ekipler adını Türkiye Basketbol Ligi’ne yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X