İşte bu olmadı: 2-3

Bursaspor, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde normal sezonun son maçında Beylikdüzü’nü 3-2’yle boyun eğerken, Alaşehir de kazandı ve play-off hedefi tutmadı.

İşte bu olmadı: 2-3

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda son haftaya 4. sırada giren Bursaspor, evinde lider Beylikdüzü’ne 3-2 mağlup oldu ve Alaşehir Belediyespor’un da kazanmasıyla normal sezonu 5. sırada bitirerek play-off’a kalamadı. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkisiz başlayan yeşil beyazlılar, ilk seti 25-18 kaybetti. İkinci sete de istediği gibi başlayamayan Filenin Timsahları, ilk teknik molayla birlikte toparlandı ve rakibine 25-22 üstünlük sağladı.

TUTUK GÖRÜNTÜ

Üçüncü sette de etkili gözüken Bursaspor, bu seti de 25-17 alarak galibiyet için umutlandı. Ancak, dördüncü seti 25-20 kaybeden yeşil beyazlılar, maçın tie-break setine gitmesine engel olamadı. 

Final setinde de tutuk bir görüntü sergileyen Filenin Timsahları, seti 15-9, karşılaşmayı da 3-2 kaybetti. Karşılaşmadan 1 puan çıkarabilen Bursaspor, Alaşehir Belediyespor’un da kazanmasıyla sezonu 5. sırada bitirdi ve play-off’a kalamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X