İşte bu olmadı: 61-65

Tamamını önde götürdüğü ve bir ara farkı 11 sayıya kadar çıkardığı maçta bitime 49 saniye kala geriye düşen Bursaspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor’a 65-61 mağlup oldu ve play-off’ta rakibinin seride öne geçmesini önleyemedi.

İşte bu olmadı: 61-65

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 3. Ligi’ndeki ilk sezonunda play-off oynamayı başaran Bursaspor, bu turdaki ilk maçında evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’a 65-61 mağlup oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki ekip de tutuk başladı.

Ekipler skor üretmekte zorlanırken, etkinliğini artıran yeşil beyazlıar, rakip potada etkili olurken, ilk çeyreği 20-9 önde tamamlandı. İkinci periyoda da iyi başlayan Potanın Timsahları, son bölümde sıkıntı yaşadı. Ancak Bursaspor, ikinci yarıya da 33-26 üstün girmeyi bildi.

İKİNCİ MAÇ SALI GÜNÜ

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan yeşil beyazlılar, 28’de farkı tekrar 12 sayıya (50-38) çıkartırken, son çeyreğe 51-42 önde girdi. Potanın Timsahları, son periyotta farkın erimesine engel olamazken, 35’te skor 55-54’e geldi. 

Bitime 49 saniye kala maçın başından sonra ilk kez geriye düşen (62-61) Bursaspor, kalan bölümde sayı üretemeyince maçtan 65-61 mağlup ayrıldı. Serinin ikinci maçı 31 Mart Salı günü İzmir’de oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X