İşte Bursa’nın 3.Lig’deki yeni takımı! Bursaspor’un efsanesinden tarihi başarı

İkinci yarıda bulduğu gollerle Yeni Çanspor’u mağlup eden Bursa ekibi adını profesyonel lige yazdırdı. Mustafa, Ali ve Sinan’ın golleriyle Çanakkale temsilcisini geçen, bitime iki maç kala şampiyonluğu garantileyen Pablo Martin Batalla’nın öğrencileri gelecek sezonda Bursa’yı TFF 3. Lig’de temsil etmeye hak kazandı.

İşte Bursa’nın 3.Lig’deki yeni takımı! Bursaspor’un efsanesinden tarihi başarı

Emre KURTBAY

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Nilüfer Belediye FK, 24. hafta maçında evinde konuk ettiği Yeni Çanspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 61’e yükseltti ve bitime iki hafta kala şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselmeyi garantiledi.

Bursaspor’un efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla’nın çalıştırdığı mavi beyazlı kulüp gelecek sezon Bursa’yı profesyonel ligde temsil edecek.

FİŞİ İKİNCİ YARIDA ÇEKTİ

Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda dolu tribünler önünde oynanan maça iyi başlayan ancak ilk yarıda fileleri havalandıramayan Nilüfer Belediye FK, devre arasına 0-0’lık eşitlikle girdi. İkinci yarıya adeta fırtına gibi başlayan mavi beyazlılar 48’de Mustafa Aköz’ün golüyle öne geçti.

Temsilcimiz, 57’de Ali Şentürk’ün golüyle farkı ikiye çıkarırken skoru belirleyen gol 68’de Sinan Yıldırım’dan geldi ve Nilüfer Belediye FK maçtan 3-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

ASIL KUTLAMA 12 MAYIS’TA

Son düdük çalmasıyla birlikte Nilüferli oyuncular büyük sevinç yaşarken Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de saha içine girerek oyuncuları ve teknik heyeti kutlayarak zafere ortak oldu.

Nilüfer Belediye FK, asıl şampiyonluk kutlamalarını, kupasına kavuşacağı 12 Mayıs’ta oynanacak Yalova Yeşilovaspor maçıyla birlikte gerçekleştirecek.

Batalla gururlu

Futbolculuk kariyerinde Bursaspor’la birlikte Süper Lig şampiyonu olan Pablo Martin Batalla, bu şampiyonlukla antrenörlük kariyerindeki ilk şampiyonluğunu da yaşamış oldu. Sezon başında takımın başına geçen Arjantinli efsane, şampiyonluk heyecanını yaşarken, ailesiyle birlikte zaferi kutladı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de Batalla’yı özel olarak tebrik etti.

Ömer Erdoğan’dan tam destek

Nilüfer Belediye FK’nın şampiyonluğu garantilediği Yeni Çanspor maçında tribünlerde tanıdık yüzler de vardı. Bursaspor’un efsane ve şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan da maçı yerinde izledi. Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki mücadeleyi babasıyla birlikte takip eden Erdoğan şampiyonluk için Nilüfer Belediye FK ve Batalla’yı kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X