İşte Bursaspor sevgisi

BTSO, öğrencilere Bursaspor aşkını aşılamak için binlerce forma dağıttı.

İşte Bursaspor sevgisi

Yeşil beyazlı yönetim ve futbolcuların da katıldığı organizasyonda konuşan İbrahim Burkay ‘Bursaspor’un iyi günde de kötü günde de yanında olmanın en büyük taraftarlık görevi. Kulübümüzü her zaman desteklemeliyiz’ dedi.  

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursaspor Kulübü’ne katkı ve gençlere Bursaspor sevgisi aşılamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonda öğrencilere binlerce yeşil beyazlı forma dağıttı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Çekmişoğlu, Hakan Hacızade katıldı. Törende Bursasporlu futbolcular Ekong, Yusuf Erdoğan ve John Bostochk da yer aldı.

OMUZ OMUZA OLMALIYIZ

Öğrencilerin büyük coşku gösterileri sergiledikleri toplantıda konuşan Başkan İbrahim Burkay, ‘Bursaspor’un iyi günde de kötü günde de yanında olmanın en büyük taraftarlık görevi. 

Tüm kent olarak oyuncularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize güvenip, onları desteklemeye devam etmeliyiz. Bursa iş dünyası olarak kulübümüze çok önemli desteklerimiz oldu.

Yeşil beyazlı takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.

BURSASPOR’U SEVİN

Bursaspor Başkanı Ali Ay da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bursaspor’un her zaman yanında olduğunu belirterek, ‘İbrahim Burkay’a çok teşekkür ediyorum. BTSO, yeşil beyazlı takımın her zaman yanında yer alıyor.’ diye konuştu. 

Konferans salonunu dolduran öğrencilere, “Sizlerin içinden 10 sene sonra Bursapor’a oyuncu, teknik direktör, başkan ya da yönetici çıkabilir” diyen Ali Ay, “Bu görevleri kim yapar bilemem.

Ama hepiniz öncelikle Bursaspor taraftarı olacaksınız. Bursaspor’un armasına ve markasına katkı vereceksiniz. Sizden tek isteğim, Bursaspor’un daima arkasına durmanız. Hesapsız bir şekilde Bursaspor’u sevin’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X