İşte Bursaspor’da sezonun raporu!

TFF 2. Lig’e veda eden Bursaspor’da bir sezon daha istenmeyen bir şekilde sona erdi… 2023-2024 sezonu boyunca kaosların hakim olduğu yeşil beyazlı camiada iki yönetim kurulu ve 5 teknik direktör görev yaparken, tamamı Vakıfköy patentli oyunculardan kurulu kadro küme düşme üzüntüsü yaşadı.

İşte Bursaspor’da sezonun raporu!

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşerek sezonu noktalayan ve gelecek sezon tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da hayal kırıklıklarıyla dolu sezon geride kaldı. Vanspor FK’nın ligden çekilmesiyle birlikte 3-0 hükmen galibiyet alacak yeşil beyazlılar, ligi 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 23 puanla 18. basamakta tamamlamış olacak. Hatırlamak istemeyeceği bir sezon yaşayan camiada sezon boyunca kaos hakim olurken, yaklaşan kongreyle birlikte tertemiz bir sayfanın açılması ve güçlü yönetimle birlikte transfer yasağının kaldırılması hedefleniyor.

ATEŞ HATTINDAN HİÇ ÇIKAMADIK

2023-2024 sezonu öncesinde gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olarak seçime giren ve Bursaspor yönetimini devralan Recep Günay yönetimi kulübü her geçen gün geriye götürdü. Yapılan açıklamalar ve yaşanan polemiklerin yanı sıra transfer tahtası kapalı olan, mevcut oyuncuları da elinden kaçıran Günay yönetimi, takımı düşme hattından bir türlü çıkaramadı. Tamamı Vakıfköy patentli oyunculardan kurulu kadroyla mücadele eden yeşil beyazlılarda, bunun üstüne ek olarak Günay yönetimi gerekli yükümlülükleri yerine getiremediği için Bursaspor 3 puan silme cezası aldı.

BİR SEZONDA 5 HOCA

Yeşil beyazlı takım, ocak ayında yapılan kongrede Sinan Bür yönetiminin göreve gelmesiyle de küme düşme hattından bir türlü çıkamadı. Bu süreçte istenen galibiyetleri bir türlü alamayan Bursaspor’da sezon boyunca 5 teknik adam görev yaptı. Sezona Yalçın Gündüz ile başlayan Bursaspor’da ardından sırasıyla Nedim Vatansever, Murat Sözkesen, Ümit Şengül görev alırken, yeşil beyazlı takım sezonu U19 Teknik Sorumlusu Metin Serbest ile tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X