İşte dostluk işte kardeşlik

Bursaspor ve Trabzonspor tribünleri futbolun güzelliklerini ortaya koydu.

İşte dostluk işte kardeşlik

Dünkü 90 dakikada Bursasporlu ve Trabzonsporlu taraftarlar arasında güzel görüntüler yaşandı. Her iki takım taraftarları maç boyunca birbirleri lehine tezehürat yaptı.

Bursa Büyükşehir Stadı ‘Tertemiz şampiyon Bursa Trabzon’ tezahüratı ile inlerken, bordo mavili taraftarlar Bursaspor’a veda eden Pablo Martin Batalla’ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. Arjantinli yıldızı tribüne davet eden Trabzonsporlu taraftarların bu jesti Bursasporlu tribünlerinden büyük alkış aldı. 

Onlar da Batalla’yı unutmadı

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Trabzonsporlu futbolcular da Batalla’ya sevgi gösterisinde bulundu. Bordo mavili ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay, Arjantinli 10 numarayı özellikle kutlarken, maçın yıldızı Yusuf Yazıcı’da tebrik eden isimler arasındaydı. 

Kartlarını hediye etti

Maçın hakemi Yaşan Kemal Uğurlu belki yönetimiyle tartışıldı fakat maç sonrası yaptığı hareketle alkış aldı. Maç sonrası Batalla’nın yanına giden genç hakem, tecrübeli futbolcuya sarı ve kırmızı kartlarını hediye etti. Batalla da bu davranışından dolayı Uğurlu’ya teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X