İşte Ertuğrul Sağlam’ın gönlündeki isim: Vedad Ibisevic

İşte ‘Taraftarı tribüne çekecek bir golcü alacağız’ diyen Ertuğrul Sağlam’ın gönlündeki isim. Kariyeri oldukça parlak olan ve Stutgart’da forma giyen 31 yaşındaki Boşnak forvetin bonservis sorununu halledeceğine dair Bursaspor yönetimine mesaj gönderdiği

İşte Ertuğrul Sağlam’ın gönlündeki isim: Vedad Ibisevic

VEDAD IBISEVIC

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor artık tamamen forvete yapacağı takviyeye odaklandı. Bursaspor camiası, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın dün OLAY Spor’a yaptığı ‘Taraftarı tribüne çekecek bir golcü alacağız’ açıklamasının ardından daha da meraklanmıştı. Genç teknik adamın bu sözlerinin altında yatan ismin ise Vedad Ibisevic olduğu öğrenildi. Bundesliga ekiplerinden Stutgart’ta forma giyen 31 yaşındaki golcü geçen sezon kulübünde bir takım sıkıntılar yaşamıştı. 

İŞTE KARİYERİ

Ibisevic, 2014-2015 sezonunda 14 maçta forma giydi gol atamadı. Boşnak golcünün kariyeri ise oldukça parlak… Hoffenheim’da 135 maçta 54 gol 23 asist, Stuttgart 111 maçta 47 gol 17 asit, Dijon’da 33 maçta 10 gol, Alemannia Aachen’da ise 27 maçta 6 gol atan tecrübeli futbolcu, Bosna Hersek Milli Takımı’nda 64 maça çıktı ve rakip fileleri 24 kez havalandırdı. Stutgart’la 2017 yılına kadar anlaşması gözüken deneyimli forvetin Bursaspor yönetimine bu sorunu halledeceğinin mesajını verdiği bildirildi. 

OLMAZSA TOMAS NECİD

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ibisevic transferinin gerçekleşmemesi durumunda alternatif olarak Tomas Necid’i tutuyor. Bursaspor’un uzun süredir gündeminde olan Çek golcüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Bonservisi elinde olan ve birçok talibi olan Çek forvetin aldığı teklifleri değerlendirdiği ve kararını vereceği bildirildi. Bursaspor bir süredir görüşme halinde olduğu İshak Belfodil ve Tom De Sutter transferlerinden ise vazgeçmek üzere. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X