İşte İnegöl’ün gücü: 1-0

Bordo beyazlılar, zirve ekiplerinden Ankaragücü’nü tek golle geçti. Sezona hayal kırıklığıyla başlayan ancak güçlü Başkent temsilcisini Ömürcan’ın şık vuruşuyla geçen temsilcimiz, ilk galibiyetine imza atarak derin bir nefes aldı.

İşte İnegöl’ün gücü: 1-0

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta lige istediği gibi başlayamayan İnegölspor, 4. hafta mücadelesinde sahasında Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti. İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında bordo beyazlılar tutuk bir görüntü sergiledi. Daha derli toplu ve atak bir görüntü sergileyen Ankaragücü 20. dakikada Onur, 22’de Harun ve 45’te Murat ile girdiği pozisyonları değerlendirmedi ve devre 0-0 eşitlikle noktalandı.

ANKARAGÜCÜ TRİBÜNÜNDE OLAY

Karşılaşmanın ikinci yarısına İnegölspor tempolu başladı. Bordo beyazlılar 53. dakikada İsmail ile gole çok yaklaştı ancak tabelayı değiştiremedi. 84. dakikada Ömürcan’ın attığı şık golle temsilcimizi 1-0 öne geçti ve mücadele bu sonuçla tamamlandı. Bu arada bordo beyazlıların attığı gole statta görevli itfaiye ve ambulans elemanlarının sevinmesine Ankaragücülü taraftarlar tepki gösterdi. Sarı lacivertli taraftarlar söktükleri koltukları ve yabancı maddeleri saha içine atarken, polis öfkeli taraftarları biber gazı kullanarak yatıştırdı.

Ankaragücü’lü taraftarların çıkardığı olaylar sırasında bir sarı lacivertli taraftar başından yaralandı.

STAT: İnegöl İlçe Stadı

HAKEMLER: Ercan Hellaç (*), Bülent Uludoğan (**), Alper Gürsoy (**)

GOL: Dk.84 Ömürcan (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Kemal, Lider, Emre, İsmail (İnegölspor)

İNEGÖLSPOR: Şener (***), Lider (***), Bilal (***), Kemal (***), Recep (***), Emre (**) (Dk.80 Ömürcan ***), Emrah (***), Oğuz (***), İsmail (**) (Dk.89 Mustafa), Hacı Mustafa (**), Eren (**) (Dk.53 Emre Aktaş **) 

ANKARAGÜCÜ: Emrah (**), Serkan (**), Alihan (**), Mehmet (**), Onur (*), Ferhat (**), Harun (**), Emre (*) (Dk.75 Ahmet *), Ömer (**), Erhan (*), Murat (*) (Dk.68 Muharrem *) 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X