İşte Meclis’e giremeyen isimler

7 Haziran seçimlerine bağımsız olarak giren isimlerin yanı sıra Mustafa Sarıgül’de TBMM dışında kalan isimler arasında yer aldı.

İşte Meclis’e giremeyen isimler

7 Haziran 2015 genel seçimlerine İstanbul’dan bağımsız milletvekili adayı olarak giren isimlerin yanısıra mevcut sonuçlara göre İstanbul’da CHP’nin 2. Bölge 9. sıradan adayı olan Mustafa Sarıgül de Meclis’e giremedi.

HAKAN ŞÜKÜR MECLİS DIŞINDA KALDI

Geçtiğimiz dönem AK Parti milletvekili oarak meclise giren ve ardından partisinden istifa eden İstanbul 3. Bölge bağımsız milletvekili adayı olan Hakan Şükür, son açıklanan rakamlara göre yüzde 0.25 oy aldı ve bu sonuçla Meclis dışında kaldı.

Emekli Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer’de bağımsız aday olarak İstanbul 1. Bölgede yarıştı. Fuat Yılmazer, son rakamlara göre 5879 oy alarak Meclis dışında kaldı.

SARIGÜL DE MECLİS DIŞINDA KALDI

Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da CHP’den 2. Bölge 9. sıradan aday olmuştu. Mevcut rakamlara göre 8 milletvekili çıkarabilen CHP’de Sarıgül de Meclis dışında kalan isimler arasında yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X