İşte o gurbetçi

Bursaspor yönetimi Merter Yüce ve İsmail Konuk’tan sonra Kayserispor’un 22 yaşındaki gurbetçi golcüsü Sinan Bakış ile de anlaşmaya vardı.

İşte o gurbetçi

Transfer sezonuna Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren Merter Yüce ve İsmail Konukla anlaşmaya vararak hızlı giren Bursaspor dur durak bilmiyor. Maddi imkansızlıklardan dolayı özellikle bonservisi elinde oyunculara yönelen yeşil beyazlılarda Başkan Ali Ay’ın ismini sır gibi sakladığı gurbetçi oyuncunun ismine ulaştı; Kayserisporlu Sinan Bakış.

Sözleşmesi bitiyor

Kayserispor ile sözleşmesi 30 Haziran 2016’da bitecek olan 1,86 metre boyundaki gurbetçi golcünün menajeriyle yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varıldığı ve ön protokol imzalandığı gelen bilgiler arasında. Kayserispor’a Leverkusen’den gelen 22 yaşındaki Sinan Bakış, bu sezon ligde 22 maçta 3 gol, Ziraat Türkiye Kupası’nda 9 maçta 5 gol toplamda da 8 gol atmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X