İşte sosyal medyanın yeni çılgınlığı!

Gün geçmesin ki sosyal medyada yeni bir çılgınlık ortaya çıkmasın. İnternet dünyasının hızına yetişmek zor. Öyle görünüyor ki, her hafta yeni ve farklı bir trend ile karşı karşıya kalıyoruz.

İşte sosyal medyanın yeni çılgınlığı!

Londra’nın en yoğun alışveriş caddelerinden birinde yer alan Tea Terrace isimli cafe, “Selfieccino” ismini verdiği özel bir kahve çıkardı.

Kahve için çektiğiniz selfie’yi baristaya gönderiyosunuz, barista da bu selfie’yi yenilebilir köpük haline getirerek, bununla sütlü köpüklü espresso içeceği hazırlıyor. Selfieccino’nun fiyatı ise yaklaşık 7.5 dolar, yani 28.5 TL!

5a42156a0f2544164cbee875.jpg
 

DÖRT DAKİKADA HAZIR

İçilebilir selfie için müşterilerin içeceği sipariş etmeleri, ardından barista’nın fotoğrafı çekip alacağı kafe uygulamasına kendilerinin bir resmini göndermeleri gerekiyor. Barista, selfie’yi “Cino” adlı özel bir makineye yüklüyor. Cino ile bu pahalı kahveyi yaratmak ise yaklaşık dört dakika sürüyor ve görüntüyü kahve üzerine işlemek için tatsız gıda renklendiricileri kullanılıyor.
 

INSTAGRAM’A LAYIK! 

Peki, neden böyle bir kahve çıktı dersiniz? Tea Terrace’ın sahibi Ehab Salem Shouly Reuters’a verdiği demeçte, “Sosyal medyadan dolayı yemek deneyimi tamamen değişti. Artık sadece harika yemekler ve mükemmel hizmet sunmak yeterli değil, Instagram’a da layık olmalı” diyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X