İşte Türk futbolu!

Hakemi ayrı, Başkanı ayrı, Teknik Direktörü ayrı bir alem… Barış Şimşek kararlarıyla skora tesir ediyor, Fikret Orman açıklamalarıyla haddini aşıyor, Şenol Güneş ise ‘Hakem bizi kollamadı’ diyerek ‘pes artık’ dedirtiyor.

İşte Türk futbolu!

Beşiktaş-Bursaspor maçı sona erdi fakat konuşulmaya devam edecek. Maç öncesi şampiyonluk peşinde koşan siyah beyazlıların rahat bir şekilde kazanacağını umanlar karşılarında mücadeleci bir Bursaspor bulurken, bu 90 dakika her yönüyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Bu sezon birçok maçta hakemler tarafından puanları gasp edilen Bursaspor, son örneği Vodafone Arena’da Beşiktaş karşısında yaşadı. Hakem Barış Şimşek’in skora tesir eden ilk hatası Delgado’nun attığı 2.golde yaşandı.

ÇİLEDEN ÇIKARDI

Gomez’in kimseye değmeyen şutunda korneri işaret ederek golün hazırlayıcısı olan Şimşek, penaltı pozisyonunda ise yeşil beyazlı camiayı tam anlamıyla çileden çıkardı. Sosa’nın kendini yere bırakışında beyaz noktayı gösteren Trabzon bölgesi hakemi Şimşek, maçın skoruna direkt etki etti. 40 yaşındaki hakemin sadece itiraz ettiği gerekçesiyle Hamza Hamzaoğlu’nu dışarı gönderişi ise çifte standardın en güzel örneklerinden birisi oldu.

NE DEMEK İSTİYORSUN?

Sahanın içinde bunlar yaşanırken, garipler saha dışında da sürdü. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman maç sonu ‘Çok motive olan, çok asılan bir Bursaspor vardı. Enteresan bir şekilde Hamza Hoca’da çok istekliydi’ diyerek şimşekleri üzerine çekti. Orman bu sözleriyle haddini aşarken, siyah beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Bursaspor’u çalıştırırken savunduğu doğruları şuan örtbas etmesi ve maçın hakeminin kendilerini kollamadığını söylemesi de ‘pes artık’ dedirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X