İşte Türkiye Hırvatistan EURO 2016 maçının yayınlanacağı saat ve kanal!

Türkiye Hırvatistan maçı ile Milli Takım EURO 2016’da ilk mücadelesine çıkacak.. Artık EURO 2016’nın başlamasına saatler kaldı. Tüm dünyanın gözü bu büyük turnuvada olacak. EURO 2016’da ilk maçına çıkacak Milli Takımın karşılaşması saat kaçta ve hangi kan

İşte Türkiye Hırvatistan EURO 2016 maçının yayınlanacağı saat ve kanal!

EURO 2016 başlangıcı bu akşam yapılacak. A Milli Takım uzun zamandır yaşadığımız turnuva hasretine EURO 2016 ile son veriyor. Türkiye Hırvatistan maçı ile Milli Takım EURO 2016 serüvenine başlayacak. Mücadele öncesi futbol severler karşılaşmanın saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

EURO 2016 D Grubu’ndaki ilk maçında 12 Haziran Pazar günü Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Stade Saulnier’de TSİ 19.15’te başlayan çalışmaya aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma çalışması ve sınırlı alanda çift kaleli taktik oyun ile devam etti. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi. A Milli Takım, yarın TSİ 19.30 yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Bu çalışma medya ve halka açık olarak gerçekleştirilecek.

A Milli Takım’ın, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu’nda Hırvatistan ile 12 Haziran Pazar günü oynayacağı karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Jonas Eriksson yönetecek.  Paris’teki Parc des Princes Stadyumu’nda TSİ 16.00’da başlayacak karşılaşmada Jonas Eriksson’un yardımcılıklarını Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak. Stefan Johannesson ve Markus Strömbergsson’un ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi İskoçya Futbol Federasyonu’ndan William Collum olacak. Müsabakada yedek yardımcı hakem olarak ise İrlanda Cumhuriyeti Futbol Federasyonu’ndan Damien Macgraith görev yapacak.

EURO 2016’da D Grubu: Türkiye, EURO 2016’da İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile D Grubu’nda mücadele edecek. A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 ile şampiyonada 4. kez boy gösterecek. Fransa’nın ev sahipliğinde 10 Haziran-10 Temmuz’da düzenlenecek 15. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) Türkiye, D Grubu’nda son şampiyon İspanya’nın yanı sıra Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı’nın kupaya katılma mücadelesi, öne çıkan oyuncuları, kadrosu ve şampiyona geçmişiyle ilgili ayrıntılar şöyle:                   

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in çalıştırdığı ay-yıldızlı ekip, şampiyonaya elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak katıldı. Eleme grubunda Çek Cumhuriyeti, İzlanda, Hollanda, Kazakistan ve Letonya ile A Grubu’nda yer alan Türkiye, yaptığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rakip filelere 14 gol gönderen ay-yıldızlı oyuncular, kalesindeki 9 gole engel olamadı. A Milli Takım, eleme müsabakalarında 18 puan toplayarak, A Grubu’nu 3. bitirdi ve 9 grubun en iyi üçüncüsü olarak şampiyona bileti aldı.              

TÜRKİYE – HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 

Türkiye Hırvatistan maçı 12 Haziran Pazar günü oynanacak. Türkiye Hırvatistan maçı 16:00‘da başlayacak ve mücadeleyi TRT 1 kanalı canlı olarak yayınlanacak

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X