İşte Whatsapp’ın az bilinen 10 özelliği

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın her ne kadar kullanıcısı çok olsa da halen bilinmeyen özelliği çok fazla. İşte WhatsApp’ın çok bilinmeyen özellikleri…

İşte Whatsapp’ın az bilinen 10 özelliği

İstediğiniz emojiyi kelime kullanarak arayabilirsiniz fakat önce auto correct özelliğini açmanız gerekiyor.

İşte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği - Sayfa 2

Karşı tarafın mesajınızı ne zaman okuduğunu görmek mi istiyorsunuz, mesajın üstüne tıklayarak ”Bilgi” seçeneğine basın. Veya mesajı sola doğru kaydırın.

İşte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği - Sayfa 6

Eğer çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir whatsapp grubu içerisindeyseniz fakat sürekli mesaj bildirimi geliyorsa grubu sessize alarak bildirimi kapatabilirsiniz.

Ayarlar kısmından Veri Kullanımı’na tıklayarak yalnızca Wifi’ye bağlıyken indirmeyi seçerek internetinizden tasarruf edebilirsiniz.

 Ä°ÅŸte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği - Sayfa 7
 
 Otomatik yüklemeyi kapatma

Bulunduğunuz gruplardan saçma sapan fotoğraflar geliyorsa “Gelen medyayı kaydet” i kapatarak bundan kurtulabilirsiniz.

Eğer bilgisayar başındaysanız ve hem telefon hem bilgisayar kullanmak istemiyorsanız Whatsapp Web seçeneğiyle bilgisayardan Whatsapp deneyimi yaşayabilirsiniz.

Eğer eski bir grup konuşmasını arıyorsanız fakat grubun ismi değiştiyse ve bulamıyorsanız arama kısmına gruptan herhangi bir arkadaşınızın ismini yazarak dahil olduğunuz Whatsapp grubunu bulabilirsiniz.

İşte Whatsapp'ın az bilinen 10 özelliği - Sayfa 9

Eğer daha sonra unutmak istemediğiniz bir mesaj varsa onu yıldızla işaretleyebilirsiniz.

Bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün. Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren ‘pin’ opsiyonunu seçmek.

Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X