İşte yeni gözdeler

Bursaspor’un alt liglerden radarına giren isimleri açıklıyoruz. Boluspor’dan Emre Gültekin, Bugsaşspor’dan Cebrail Karayel, Yeni Malatyaspor’dan Okechukwu Azubuike ve Boubacar Dialiba ile Karşıyaka’dan Ali Say için referanslar oldukça olumlu.

İşte yeni gözdeler

Beytullah SÜAT

Spor Toto Süper Lig’de oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Bursaspor, yeni sezon çalışmalarına ise devam ediyor.

Başkan Ali Ay özellikle bu sezon transfer konusunda yaşanan fiyaskoların ardından işi daha sıkı tutup, hata oranını aza indirmek istiyor.

Yeşil beyazlı ekibin scouting ekibi ise özellikle alt liglerde arayışlarını sürdürüyor. Olay Spor, Eskişehirspor’lu Hasan Hüseyin Acar, Menemen Belediyespor’dan Veli Çetin ve Alberk Koç’un ardından takip edilen diğer isimlere de ulaştı.

ŞENER ÖZBAYRAKLI’YA BENZİYOR

Takıma katkı sağlayacağına inanılan isimler üzerinde duran yeşil beyazlıların, Fuat Çapa yönetimindeki Boluspor’da forma giyen Emre Gültekin’i listenin ilk sırasına yazdığı belirtildi. Orta sahada görev yapan 25 yaşındaki futbolcu bu sezon 22 maçta forma giydi, 2 asist yaptı. Emre’nin kulübüyle 2018 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Timsah’ın hedefindeki ikinci isim ise Bugsaşspor forması giyen Cebrail Karayel. Savunmanın sağında oynayan 23 yaşında oyuncunun stili Şener Özbayraklı’ya benzetiliyor. Başkent temsilcisinde 27 maça çıkan Cebrail, birçok Süper Lig kulübünün de takibinde.

MALATYA’DAN 2 İSİM

İrfan Buz’la Süper Lig’e koşan Yeni Malatyaspor’dan Okechukwu Azubuike’de radara takılan diğer bir isim. Sarı kırmızılı takımda 21 karşılaşmada görev yapan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, TFF 1.Lig’in gelecek vaadeden isimlerinin başında gösteriliyor. Yine aynı takımdan Boubacar Dialiba’da 28 yaşında olmasına rağmen düşünülüyor. Dialiba, kanatta oynamasına rağmen bu sezon 21 maçta 12 gol attı. Karşıyaka forması giyen Ali Say için de olumlu referans verildiği belirtildi. Sol kanatta oynayan 23 yaşındaki futbolcu bu sezon 24 maçta 6 gol attı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X