İşte yolcular!

Mert Günok, Sercan Yıldırım, Boban Jovic, Deniz Yılmaz, Tomas Necid ve Sane’den kulüp bulmaları istendi.

İşte yolcular!

Merter ve İsmail’in kaderi yeni teknik direktöre bağlı olacak. Şamil’le sözleşme uzatmama kararı alan yeşil beyazlılar’da Bilal, John, Faty ve Stancu ise takımda kalacak. Gençlerden Furkan Soyalp ve Mert Örnek de kiralanabilir.

Bursaspor’da yeni sezon öncesi kadro içerisindeki oyuncuların durumu netleşti. Ali Ay yönetimi geçen sezonu detaylı bir şekilde masaya yatırarak durum değerlendirmesi yaptı ve gönderilecek isimleri belirledi. Bu doğrultuda fazla forma şansı bulamayan kaleci Mert Günok’tan, beklenen patlamayı yapamayan Sercan Yıldırım’dan, istenilen katkıyı sağlamayan Boban Jovic’ten, sezon içerisinde kadro dışı kalan Deniz Yılmaz’dan ve devre arasında kiralık olarak giden Tomas Necid ve Sane’den kulüp bulmaları istendi.

MERTER VE İSMAİL ORTADA

Bu oyuncuların menajerlerine de tebligatların yapıldığı ve beklemeye geçildiği belirtildi. Ayrıca yine geçen sezon ki performanslarıyla eleştirilen Merter Yüce ve İsmail Konuk’un durumlarının ise ortada olduğu belirtildi. Her iki oyuncununda Bursaspor’daki kaderi gelecek teknik adama bağlı olacak. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemeyen Furkan Özçal ise Avusturya kampına götürülecek. Tecrübeli futbolcu için net karar kamp sonrası verilecek.

3 İSİM KALIYOR

Sözleşmesi sona eren Tomis Sivok ve Erdem Özgenç’le yollar ayrılırken, durumu merak edilen Şamil Çinaz’la da mukavele yapılmayacak. Deneyimli oyuncuya da bu kararın bildirildiği öğrenildi. Ayrıca Ricardo Faty, Bogdan Stancu ve Bilal Kısa ile yola devam edilecek. Başkan Ali Ay’ın eleştirilen isimlerin başında gelen Bilal Kısa’nın özellikle takımda kalmasını istediği belirtildi. 

KUBİLAY’IN DURUMU!

Bursaspor’da genç oyuncuların da durumu belli oldu. Furkan Soyalp ve Mert Örnek’le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçen sezon 6 gol 1 asistlik bir performans gösteren Kubilay Kanatsızkuş ise  takımda kaldı. Özellikle son haftalardaki performansıyla büyük eleştirilen alan genç futbolcuyla bir toplantı yapılacağı ve kendisini geliştirmesi yönünde uyarılar yapılacağı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X