İstediğini alamadı: 0-3

Büyükşehir Belediyespor, yenilgisiz lider Vakıfbank’a yenilmekten kurtulamadı ve Galatasaray’ın Halkbank’ı yenmesiyle ilkyarıyı 5. sırada tamamladı.

İstediğini alamadı: 0-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde bu sezon başarılı bir performans sergileyen Büyükşehir Belediyespor, evinde yenilgisiz lider Vakıfbank’a 3-0 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, istediğini alamadı. Karşılaşmanın ilk setini 25-21 kaybeden yeşil beyazlılar, ikinci sette zaman zaman file önünde etkili gözükse de rakibinin 25-20 üstünlüğüne engel olamadı. Müsabakanın üçüncü setinde de istediği performansı sergileyemeyen Büyükşehir Belediyespor, seti 25-14 maçı da 3-0 kaybetti.

FİNAL ETABI OLMADI

Bu sonuçla ligen ilkyarısını 11 maçta 7 galibiyet, 4 yenilgiyle kapatan Bursa ekibi, dün oynanan bir diğer maçta Galatasaray’ın da Halkbank’ı yenmesiyle devreyi ilk 4’te tamamlama şansını kullanamadı. İlkyarıyı 5. sırada tamamlayan yeşil beyazlılar, böylece Kupa Voley’e final etabı yerine ilk etapta başlayacak. Büyükşehir Belediyespor, kupa ilk etabında Çanakkale Belediyespor’la karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X