İstedik ama olmadı

Ergün Penbe, Ankaragücü karşısında risk aldıkları son bölümde kalelerinde goller gördüklerini ifade etti.

İstedik ama olmadı

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Ankaragücü’ne deplasmanda 3-0 kaybettikleri maçta farklı skoru hak edecek bir oyun ortaya koymadıklarını söyledi. 

 

Başkent’e en az bir puan almak için gittiklerini belirten Penbe, “Ufak tefek yaptığımız hatalar bence maçın skorunu belirledi. Zaten son yediğimiz 2 golde 90 ve 90+da geldi. O da oyun disiplininden kopmamızdan dolayı. Beraberliği yakalama adına savunmamızla beraber hücum hattına çıkmamızdan kaynaklandı.”

ROTA ERCİYES’E DÖNDÜ

“Maçın kırılma anları vardı. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonda eğer 1-0 biz öne geçebilseydik, maçın gidişatı belki bizim lehimize 3 gollü bitebilirdi ama olmadı. Neticede şampiyonluğa oynayan bir takımla oynuyorsunuz. 10-15 bin taraftarı olan bir takımın önüne çıkıp mücadele ediyorsunuz. Ankaragücü zaten bizim rakibimiz değil ama biz puan yada puanlar almak istiyorduk, olmadı. Futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni yapmaya çalıştılar, yaptılar da.” Bordo beyazlılar, pazar günü Erciyesspor’u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X