İstenmeyen adam Deniz Yılmaz

Teknik Direktör Paul le Guen göreve başladıktan sonra ilk kez bu kadar eleştirildi. Kayseri Havalanında taraftarların tepki gösterdiği tecrübeli futbolcu yine beklenileni veremedi.

İstenmeyen adam Deniz Yılmaz

Bursaspor’da Kayserispor maçının yankıları sürüyor. Takımın ortaya koyduğu vasat performansın yanında Teknik Direktör Paul Le Guen’in Pablo Martin Batalla’nın yokluğunda Deniz Yılmaz’a forma vermesi herkesi çileden çıkardı. 10 numarada Cristobal Jorquera ve Furkan Soyalp gibi isimler dururken, Deniz’in tercih edilmesi Fransız çalıştırıcının göreve başladıktan sonra ilk kez sert bir şekilde eleştirilmesine neden oldu.

OLAY BÜYÜMEDİ

Kendisine verilen şansı bir kez daha iyi kullanmayan Deniz Yılmaz’da tepkilerin odağındaki isimdi. 90 dakika sahada kalan ve tek bir olumlu hareket yapmayan deneyimli oyuncu, sahaya üzgün bir şekilde terketti. Deniz Yılmaz’a Bursa’ya dönüşte Kayseri Havaalanı’nda taraftar da tepki gösterdi. Yöneticilerin araya girmesiyle olay sakinleştirilirken, Teknik Direktör Paul Le Guen’in bundan sonra izleyeceği yol merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X