İsterseniz idmana çıkmayabilirsiniz!

Bursaspor yönetimi, kadroda düşünülmeyen oyuncuların kapısını bir kez daha çaldı… Ricardo Faty, Tomas Necid, Mert Örnek ve Berat Jonathan’a, ‘Antrenmanlara katılmayabilirsiniz, kulüp bulmanız için izin veririz’ teklifi yapıldı.

İsterseniz idmana çıkmayabilirsiniz!

Çalışmalara çıkmayan Mert Örnek’in, Manisaspor ile görüştüğü, Berat Jonathan’ın da yeniden Yeşil Bursa’ya dönmesinin gündemde olduğu öğrenildi.

Bursaspor yönetimi, yeni sezon için kadroda düşünülmeyen futbolcuları göndermek için yeni bir yol deniyor… Özellikle Ricardo Faty ve Tomas Necid için bugüne kadar hem yönetimsel hem de teknik adam bazında görüşen ancak sonuç alamayan yeşil beyazlılar, bu kez farklı bir yöntemle karşılarına çıktı.

ANTRENMANA ÇIKMADI

Faty ve Necid’in yanı sıra genç isimler Mert Örnek ile Berat Jonathan’la da görüşen yönetim, ‘Antrenmanlara katılmayabilirsiniz, kulüp bulmanız için size izin veririz’ teklifini iletti. Buna katılan ilk isim Mert Örnek oldu. Önceki gün yapılan idmana çıkmayan Mert’in, Manisaspor ile görüştüğü öğrenildi.

YEŞİL BURSA’YA DÖNÜYOR

Berat Jonathan’ın ise yeniden pilot takım Yeşil Bursa’ya kiralık olarak dönmesi gündemde. Teknik Direktör Paul Le Guen’in de, Berat’ın, Yeşil Bursa’da oynamasını istediği gelen haberler arasında. Faty ve Necid’le ilgili ise henüz net bir durum yok. Hem Bursaspor hem de oyuncuların menajerleri kulüp aramaya devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X