‘İstesem Milli Takım’ın başına geçerdim’

Şenol Güneş ‘Daha önce iki takımı birlikte çalıştırmam demiştim ve bu konularda asla sözümden dönmem’ dedi.

‘İstesem Milli Takım’ın başına geçerdim’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, her sene yeni transferlerle yeni bir takım kurduklarını belirtti. Tecrübeli hoca, Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilen Fellaini ile ilgili sorulan soruya  ‘Benim olmayan oyuncuyla ilgili konuşmam. İyi bir oyuncu ama elimde olmayan bir oyuncu. Ben elimde olanlar hakkında konuşurum. Transferde, teknik, idari ve ekonomik unsurlar vardı. Teknik benim görüşüm. Bunlar bir araya gelmeden transfer yapılmaz.’ dedi. 

A Milli Takım için gelen teklifi ‘İstesem o zaman imza atabilirdim. Ancak daha önce iki takımı birlikte çalıştırmam demiştim ve bu konularda asla sözümden dönmem’ diyerek reddettiğini söyledi. Başarılı teknik adam, olumsuz ve kötü sonuçlardan sonra yapılan eleştirilerin ve sarf edilen küfürlü sözlerin, kazanma ve galibiyet durumunda da karşılığını bulması gerektiğini vurguladı.Tecrübeli hoca, oyuncu tercihlerini bir benzetmeyle anlatarak, ‘kasadaki çürük elmaları ayıklamak benim işim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X