İsteyince oluyormuş

Yusuf Erdoğan, ‘Bu takım Kayserispor karşısında o kırılmayı gösterdi. Bundan sonra galibiyet serisine ihtiyacımız var’ dedi.

İsteyince oluyormuş

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Erdoğan, Kayserispor karşısında hem skordan hem de sergilenen futboldan memnun olduklarını söyledi.  Yusuf, ‘Biraz stresli de olsa böyle maçlar her zaman güzel oluyor. Büyük camialarda oynadığınız zaman bu baskıyı da kaldırmak lazım.

Kazanmak istiyorduk, çok fazla pozisyona girdik. 1 tane atabildik, olsun. Sonuçta 3 puanı aldık. Kazanmak güzel. Maçın başından sonuna kadar üst düzey bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. 1 tane pozisyon dahi vermeden maçı bitirdik. İsteyince, odaklanınca bazı şeylerin olabileceğini bir kez daha gördük. Kendi sahamızda iyi oynuyorduk, sadece skor alamıyorduk’ dedi.

Hizmet için buradayım

75 dakika sahada kalan, takımın ve kendi performansını da değerlendiren orta saha oyuncusu Erdoğan, ‘Önemli olan skora katkı sağlamaktı ama ben de pozisyonlara girdiğim için mutluyum.

Takımıma hizmet için buradayım. Belki birkaç pozisyonda rakibe çarptı bir şeyler oldu ama inşallah bundan sonraki maçlarda attığım gollerle kazanırız. Galibiyet serisine ihtiyacımız var, kırılma lazımdı. Bu takım Kayserispor karşısında da o kırılmayı başardı. İnşallah önümüzdeki maçlarda da bu durumu seriye bağlamak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X