‘İstifa edeceğimi önceden söyledim’

Ersel Hoca, “Bir teknik direktörle anlaşılması durumunda istifa edeceğimi ve yeni teknik kadro içinde bir görev beklentimin olmadığını açık açık yönetimle çok önceden paylaşmıştım” dedi.

‘İstifa edeceğimi önceden söyledim’

Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından Bursaspor’dan ayrılan Ersel Uzgur kamuoyunda kendisiyle ilgili yalnız bir izlenim oluştuğunu söyledi. Uzgur, “Bursaspor’un bana ihtiyaç duyduğu her dönemde, şartlar ne olursa olsun sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadım ve ömrümün sonuna kadar da kaçmayacağımın bilinmesini istiyorum. Bir teknik direktörle anlaşılması durumunda istifa edeceğimi ve yeni teknik kadro içinde bir görev beklentimin olmadığını açık açık yönetimle paylaştım. Dolayısıyla, bütün samimiyetimle ve içtenlikle başarılı olmasını istediğim Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun kadrosunda yer almak gibi bir düşüncem olmadığını, Bursaspor kamuoyunun bilmesini istiyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X