İstifa eden başkandan Kılıçdaroğlu’na tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından görevden alınması için MYK’ya sevk edilen CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, yönetimi ile birlikte istifa ettiğini basın toplantısıyla duyurdu. Büyükışıklar, “Parti içinde ‘Seçimle gelen, seç

İstifa eden başkandan Kılıçdaroğlu’na tepki

CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, parti binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Büyükışıklar, “Ben şahsım adına yönetim kurulu üyelerini bağlamayan fikrim doğrultusunda, Sayın Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığı bırakana kadar ya da yeni bir Genel Başkan seçilene kadar sadece ilçe başkanlığı görevimden değil, parti üyeliğimden de istifa ediyorum. Yönetim kurulum ise, seçimle gelen seçimle gider ilkesinden yola çıkarak, benim görevden alınmam konusunda yapılanlardan dolayı yönetim kurulundan istifa etmişlerdir. Bazı yönetim kurulu üyeleri hariç birçoğunun parti üyeliği devam etmektedir. Yönetim kurulu istifa sayısına göre ilçe yönetimi düşmüştür” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X