‘İstifa etmedim görevden alındım’

Fatih Terim, Milli Takım ile yollarının ayrılması sonrası ilk kez konuştu.

‘İstifa etmedim görevden alındım’

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Terim, resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayarak, istifa etmediğini, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kendisini görevden aldığını açıkladı.

Alaçatı’da yaşanan olay sonrası görevi bırakabileceğini söylediğini fakat Demirören’in kendisini bırakmadığını belirten Terim’in açıklamaları özetle şu şekilde:

​“Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa etmedim. Daha net yazayım: Görevime, TFF tarafından son verildi. 26 Temmuz Çarşamba günü, sabah saatlerinde Ali Dürüst ofisime gelerek, Riva’da Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu ve Servet Yardımcı ile yaptıkları toplantıda alınan kararın görevime son verilmesi olduğunu bildirdi. Ben bu kararı, Demirören’den duymak istediğimi söyledim. Kendisi ile Levent’te buluştuk, bu kararı teyit etti. Kendisine gerekçeyi sordum, ‘Hocam seni çok yıprattılar, senin üzerinden de bizi yıpratıyorlar’ dedi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X