İstifa, kadro dışı, ceza yok… Çözüm transfer!

Fransız teknik adamın yaşadığı rahatsızlıklardan bahsettiği öğrenildi. Yapılan toplantıya scouting ekibi de girerken gün boyu 8 numaraya oyuncu arandı. Beşiktaş maçından çıkacak sonuca göre taşlar yerinden oynayabilir.

İstifa, kadro dışı, ceza yok… Çözüm transfer!

Bursaspor’da dün oldukça hareketli saatler yaşandı. Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan mağlubiyet ve ortaya konan futbol nedeniyle hayal kırıklığı yaşanırken, Başkan Ali Ay ve Teknik Direktör Paul Le Guen dün Özlüce Tesisleri’nde bir araya geldi.

Yapılan toplantıda takımın durumu masaya yatırılırken, Fransız teknik adamın yaşadığı rahatsızlıklardan bahsettiği belirtildi. Bazı isimler için kadro dışı ihtimallerinin de konuşulduğu fakat Fransız teknik adamın buna kesinlikle karşı çıktığı öğrenildi.

OYUNCU VAR MI OYUNCU?

Yapılan toplantıya Bursaspor’un scouting ekibinin de girdiği belirtildi. Özellikle orta sahaya oyuncu bakan yeşil beyazlılar da gün boyu transfer masaya yatırıldı. Didik didik 8 numaraya futbolcu arayan Bursaspor heyetinin tespit edilen isimler için maliyet araştırması yaptığı bildirildi. Teknik Direktör Paul Le Guen’in de 8 numara için özel görüşmeler yaptığı belirtildi. Ayrıca bu toplantılara gün boyu farklı yöneticilerinde girdiği öğrenildi.

NEDEN YEDEK KULÜBESİNDE YOK!

Şuan için herhangi bir istifa, ceza ve kadro dışı gibi ihtimallerin gündemde olmadığı belirtilirken, Beşiktaş maçında ortaya çıkacak sonuca göre durum değerlendirmesi yapılacağı öğrenildi. Ayrıca Başkan Ali Ay’ın bu hafta içinde oyuncularla tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Başakşehir maçı sonrası da birebir görüşmeler yapan Ali Ay’ın takımın kötü gidişatının önüne geçmek için uyarılarda bulunması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X