İstihdam bürosu etkin hale gelecek

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Hasan Moral, dernek bünyesindeki istihdam bürosunu daha etkin hale getirmek istediklerini söyledi.

İstihdam bürosu etkin hale gelecek

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Moral, dün DOSABSİAD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında yeni yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı. Buradaki konuşmasında yeni yönetimin üstlendiği görevi genç ve dinamik yapısıyla en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağını ifade eden Moral, kendilerine hedefler belirlediklerini kaydetti. Moral, ”Derneğimiz bünyesinde yer alan ve Bursa’daki dernekler arasında ilk ve tek örnek olan özel istihdam büromuzu sanayimizin artan nitelikli ve kalifiye işgücü ihtiyacını karşılamaya yönelik daha etkin hale getirmek istiyoruz” dedi. Moral, staj projesi müjdesi de verdi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

DOSABSİAD’ın Hasan Moral başkanlığındaki yeni yönetiminde görev dağılımı şöyle oldu: ”Vedat Kantar (Başkan Vekili), İbrahim Öztürk, Ayhan Yılmaz ve Ufuk Uygar Bekil (Başkan Yardımcısı), Recep Solakoğulları (Sayman), Adnan Şarmen (Genel Sekreter), Adnan Kar, İbrahim Erdemir, Çetin Şenay, Ertuğrul Pehlivan, Önder Işık, Fatih Korkmaz, Fatih Tuğral ve Mehmet Can Çallı (Yönetim Kurulu Üyesi).”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X