İstihdam seferberliğine Karacabey’den destek

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Karacabey Ticaret Borsası işbirliğiyle ‘İstihdam Seferberliği ve İşverene Sağlanan Teşvikler’in ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.

İstihdam seferberliğine Karacabey’den destek

AYHAN FİDAN

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan KTSO Başkanı Naci Güncü, önemli bir üretim üssü olan Karacabey’in istihdam seferberliğinde yerini mutlaka alacağını kaydetti. Güncü, “Üretmek; yeni yatırım, yeni pazarlara mal satmak ve yeni istihdam ile birlikte daha çok kalkınma demektir. Ve tabii ki üretim için her durumda çalışana ihtiyaç vardır. Son dönemde istihdamı, ticareti ve sanayiyi destekleme yönündeki reformları çok yerinde buluyoruz. İş dünyası olarak moralimizi ve gücümüzü yükselten bu desteklerin ekonomimize ve yatırımlara yeniden ivme kazandıracağından şüphemiz yok” diye konuştu. Güncü, “Özellikle işsizlik oranlarımızı süratle aşağı çekmek için işgücü alımlarımızı hemen başlatmalıyız. Biz artık önümüze bakarak daha çok çalışma, üretme, ihraç etme, istihdam sağlama peşindeyiz. Bunu daha önce de olduğu gibi yeni başarı hikayeleri ile birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

EKONOMİYE HAREKET GETİRECEK

Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan da iş gücü piyasasına sağlanacak her katkının ekonomiye büyük bir hareket getireceğini belirterek, herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı. Karacabey’in her zaman istihdama katkı sağlamış bir şehir olduğunu ifade eden Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ise, “Tarih boyunca üreten bu şehir, inşallah tarihin en büyük istihdam seferberliğine gerekli desteği verecektir” dedi.

 

Ardından bilgilendirme toplantısına geçildi. Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu yönetiminde KTSO Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, SGK İl Müdürü Erhan Karaca, İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen tarafından konuklara destekler ve teşvikler konusunda bilgilendirme yapıldı. Program çerçevesinde ayrıca Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda, ‘İşkur Hizmet Noktası’ açılışı gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X