İstihdama önemli destek

Yıldırımlılara etkin, verimli ve kaliteli hizmetler sunan Yıldırım Belediyesi, Esnaf Masası önemli çalışmalara imza atıyor.

İstihdama önemli destek

Yıldırımlılara en hızlı ve kaliteli şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyeciliğin ana unsurlarından olan sosyal belediyecilik kapsamında etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunmanın yolunun insanlarımızı yakından tanıyarak, onların ihtiyaçlarını bilerek bu kapsamada proje geliştirmekten geçtiği bilinciyle çalışıyoruz. Sosyal çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın istihdamına katkı sağlayarak, insanlarımızın evlerine ekmek götürmesine yardımcı oluyoruz” dedi.

İŞVEREN VE İŞÇİYİ BULUŞTURUYORUZ

İstihdam Masası’na ise iki yıl boyunca 9 bin 400 başvuru yapıldığını ve bunların 4 bin 534’nün firmalara yönlendirildiğini de aktaran Başkan Edebali, “İstihdam masasında görevli personellerimiz hizmet binamıza gelen vatandaşlarımızla birebir görüşüyor. İş arayan hemşerilerimizi ilgili çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönlendirerek yüzde 34’ünün iş sahibi olmasını sağladık.  İşveren ile çalışmak isteyen hemşerilerimizi bir araya getirerek adeta aracılık yapıyoruz. İş isteyenin iş, eleman isteyenin eleman bulmasına yardımcı oluyoruz. Yine meslek edindirme kurslarımızla hemşerilerimizin meslek sahibi olmasına katkı sağlıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X