İstikrar abideleri!

Geride kalan 12 haftada sadece 20 futbolcunun tüm maçlarda 90 dakika forma giydiği Süper Lig’de Bursasporlu Harun Tekin ve Aziz Beahich listede yer aldı.

İstikrar abideleri!

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 12 haftada 15 takımdan 20 futbolcu tüm maçlarda 90 dakika forma giyerek, istikrarlı bir performans ortaya koydu.

Ligin geride kalan bölümünde 390 futbolcu görev alırken, 7’si kaleci olmak üzere sadece 20 futbolcu maçların tamamında sahada kaldı.

Bursaspor’dan Harun Tekin ve Aziz Ertaltay 12 maçta 90’ar dakika mücadele etti.

EN AZ OYNATAN TRABZON

Süper Lig’in geride kalan bölümünde en az futbolcuya Trabzonspor şans tanıdı.

Ligde şu ana kadar, Akhisar BG, A.Alanya, Antalyaspor, Beşiktaş, Gaziantep ve K.Karabük’ten yirmi üçer futbolcu görev yaptı. Bursaspor, Ç.Rizespor, Kasımpaşa, M.Başakşehir ve Osmanlı yirmi ikişer futbolcuyla sahada yer alırken, Adanaspor, A.Konyaspor ve Fenerbahçe’de yirmi birer, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Kayserispor’da ise yirmişer futbolcu forma giydi. Ligde şimdiye dek en az futbolcu kullanan Trabzonspor ise 19 oyuncu ile mücadele etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X