‘İstikrarın süreceği döneme giriyoruz’

Orhangazi, İznik, Yenişehir ve İnegöl’de vatandaşlarla buluşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Ülkemiz istikrarın süreceği, yatırımların ve yatırımcıların önünün açılacağı başka bir döneme girecek” dedi.

‘İstikrarın süreceği döneme giriyoruz’

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Orhangazi’deki bir fabrikada işçilerle aynı masayı paylaşarak yemek yedi. Müezzinoğlu, “Pazar günü sandığa mutlaka gidin ki, milli irade bu ülkede güçlü olsun, milletimiz ve demokrasi kazansın” dedi. 

Alın terinin önemli ve kutsal olduğunu ifade eden Mehmet Müezzinoğlu, “Ülkemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de istikrarın süreceği, yatırımların ve yabancı yada yerli yatırımcıların önünün açılacağı başka bir döneme girecek. Türkiye olarak güçlü ve istikrarlı yönetimler yakalandığında daha güçlü hale geliriz” ifadelerine yer verdi.

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Öğle namazını İznik’te Ayasofya Camii’nde kılan Bakan Müezzinoğlu, cami çıkışında Kızılay’a ait araçta kan veren vatandaşlara çiçek takdim ederek ülke için kan vermenin gerekliliğini vurguladı. Ardından Belediye Çay Bahçesi’ne geçerek burada bir nokta mitingi gerçekleştiren Müezzinoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye seslendi. “Bir gelseniz de görseniz, ey Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, bugün otobanlarımız Almanya ile yarışıyor.  Tünel geçitlerimiz İtalya ile yarışıyor. Havaalanlarımız Almanya ve İngiltere ile yarışıyor. Şimdiki üçüncü havaalanımızdan Almanya rahatsız. Niye, üçüncü havaalanı Avrupa’nın en güçlü havaalanı merkezi olacak. Bundan hadi Almanya rahatsız da sen niye rahatsızsın ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli? Boğazın altından tüp geçit yaptık, 18 dakika da karşıya geçiyorsunuz. Bundan niye rahatsız oluyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

MODERN HASTANELER

Almanya’da örnek gösterilen hastanelerden birinin İznik’te olduğunu ifade eden Mehmet Müezzinoğlu, Fransa’da örnek gösterilen hastane şimdi Karacabey’de var. İnegöl’de, Mustafakemalpaşa’da var. İnşallah, İngiltere’nin ve ABD’nin en modern hastane kompleksleri 29 Ekim 2017’de Bursa’da, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de Antalya’da olacak” diye konuştu. Hizmet vermeye başlayan İznik Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, elindeki çiçekleri sıra bekleyen hastalara vererek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Bakan Mehmet Müezzinoğlu Yenişehir’de de esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Müezzinoğlu, çocuklara santranç setinden oluşan hediyeler verdi. Müezzinoğlu, 100 yataklı yeni ve modern bir hastaneyi Yenişehir’e kazandıracaklarını ifade etti.

5 BİN HEMŞİRE ALIYORUZ

İnegöl’de de seçim bürosu açılışına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yarınlar bugünden daha güzel olacaktır. Ülkemiz büyüyor, dünyada söz sahibi oluyor. 13 yılda AK Parti iktidarı ile çok önemli başarılar elde edildi. Ülkemiz çağ atladı. Hastaneler şifa yuvası oldu. Biz Almanya, İngiltere ile değil, sağlıkta kendimizle yarışıyoruz. Haziran ayında 5 bin hemşire alıyoruz. 10 yeni hava ambulansı alınarak, vatandaşın hizmetine sokacağız” dedi.

Hava ambulansı uçaklar ile bugün İsvicre’den, Kazakistan’dan Türkiye’ye hasta getirildiğini belirten Müezzinoğlu, “Yenişehir hava alanı bölgenin ulaşım merkezi olma yolunda ilerliyor: Türkiye’nin her iline uçuşlar yapılırken, yakın zamanda Balkanlardan başlayarak, insanları sevdikleri ile birbirlerine kavuşturmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X