‘İstismar iddiasının takipçisi olacağız’

Sevgi Evleri’nde yaşları 3 ila 7 arasında değişen çocuklara cinsel istismarda bulunulduğunu iddiaları üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve konuyu TBMM Genel Kurulu’na taşıyan Bursa Milletvekili Erkan Aydın, kente gelerek inceleme yaptı. Y

‘İstismar iddiasının takipçisi olacağız’

CHP Milletvekili Erkan Aydın, TBMM’de yaptığı konuşmada, merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler’deki Sevgi Evleri’nde yaşları 3 ila 7 arasında değişen çocuklara cinsel istismarda bulunulduğunu iddia ederek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa Valiliği’ni göreve çağırdı.

KONU YARGIDA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ile Bursa Milletvekili Erkan Aydın sabah saatlerinde Sevgi Evleri’ne gelerek yetkililerle görüştü. CHP Bursa İl Teşkilatı üyelerinin de bulunduğu Sevgi Evleri önünde basın mensuplarına açıklama yapan Erkan Aydın, ‘Şu anda konu yargıya intikal etmiş durumda. Biz bunun takipçisi olacağız. Sevgi Evleri’ndeki yetkililerden bilgi aldık. Konunun netleşmesini bekliyoruz’ dedi. 

Önümüzdeki haftalarda olayla ilgili bilgilerin netleşebileceğini söyleyen Lale Karabıyık da, ‘Şu aşamada net bir şey söyleme doğru değil. Yargı süreci devam ediyor. Süreç bitince yeniden bir açıklama yapacağız’ diye konuştu.

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 54 yaşındaki S.A. ve Ş.P. nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X