İtalya’da kıran kırana

Audi Tron Sailing Series Melges 32’nin ilk ayağında tek Türk ekibi olarak mücadele eden Eker, ilk etabı bitirdi.

İtalya’da kıran kırana

Eker, Audi Tron Sailing Series Melges 32 macerasına başladı. Büyük heyecanın yaşanacağı şampiyona Marina Di Loano yarışlarıyla start alırken, Eker organizasyona tek Türk ekip olarak katıldı. İtalya’da gerçekleştirilen 2015 Melges 32 Audi Tron Sailing Series’in ilk ayağı geçtiğimiz hafta tamamlandı. Tamamı Türk olan Eker ekibinin, ilk defa katıldığı Audi Tron serisi Melges 32, Marina Di Loano’da gerçekleşti. 18 teknenin katıldığı yarış haftasında, 6 yarış yapıldı.

İKİNCİ AYAK MAYIS’TA

Ahmet Eker dümenciliğinde ve Levent Peynirci taktisyenliğindeki Eker ekibi, Yaşar Doğa Arıbaş, Buğra Hadimoğlu, Burak Zengin, Burak Baran, Baransel Soysal ve Oğuz Ayan’dan oluştu. Eker üç defa 11. sırada finiş verse de yarışı 17. sırada tamamladı. Marina Di Loano ayağının tamamlanmasının ardından 2015 Audi Melges 32 Tron Serisi için Melges 32 filosu, Poto Venere’ye gidecek. Porto Venere’de düzenlenecek 2. Ayak mücadelesinin tarihleri ise 15-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X