Itır Esen, Acun’u izlemeye doyamadı!

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı öne sürülen Itır Esen’in, Ilıcalı’nın katıldığı bir programı en önden izlemesi akıllarda soru işareti bıraktı. Ilıcalı’nın Esen’i bir saniye bile yanından ayırmaması da gelen iddialar arasındaydı.

Itır Esen, Acun’u izlemeye doyamadı!

‘Miss Turkey’ birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen‘in geçtiğimiz yılın son aylarında Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı‘yla aşk yaşadığı iddia edildi. İlişki iddiaları devam ederken, Acun’un katıldığı bir program çekimlerinde Itır Esen’in de olması akıllarda soru işareti bıraktı.

“AŞK” İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve Itır Esen arasında aşk yaşandığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Dedikodulara göre Acun ve Itır Esen’in birlikte Dubai’de görünmeleri, kafaları epey karıştırmıştı. Acun Ilıcalı ve Itır Esen hakkında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmezken geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir olay, herkesin ilgisini bir daha çekti.
 

ÖN SIRALARDA İZLEDİ

Acun Ilıcalı’nın konuk olduğu ‘3 Adam’dan Eser Yenenler’in programına Itır Esen de katıldı. Ön koltuklarda oturan Itır Esen’i görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

YANINDAN HİÇ AYIRMIYOR

Söylentilere göre Acun Ilıcalı’nın, Itır Esen’i yanından hiç ayırmadığı iddia edildi.
 

Acun Ilıcalı Itır Esen

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X