İTSO üyeleri Almanya yolcusu

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Almanya’daki fuara götürecek.

İTSO üyeleri Almanya yolcusu

SADULLAH ORGAN

Önümüzdeki ay Münih kentinde düzenlenecek olan ‘BAUMA Münih 2016’ 31. Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri Fuarı’nda, inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren Alman firmalar ile ikili iş görüşmeleri de yapılacağı bildirildi.

İTSO’dan yapılan açıklamada, 13-16 Nisan 2016 tarihlerini kapsayan iş gezisi için katılım bedelinin 999 Avro olduğu belirtildi. İş gezisi masraflarının yüzde 50’sinin KOSGEB tarafından firmalara iade edileceği de kaydedildi. 

UFUK AÇIYOR

İTSO Başkanı Metin Anıl, inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren İTSO üyesi firma yetkililerinin sektörlerindeki yenilikleri yakından tanımaları, kendilerini geliştirerek rekabet güçlerini artırmaları ve yeni ticari bağlantılar kurmalarını amaçladıklarını söyledi. Anıl, ‘Fuarları iyi gözlemleyerek, küresel ekonomide, dünya pazarında nerede olduğumuzu daha iyi görebiliriz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X