İTSO’dan enflasyonla mücadeleye destek

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), enflasyonla mücadele amacıyla 1 Kasım’dan itibaren oda tarafından düzenlenecek belge ve hizmet bedellerinde yüzde 10 indirime gidecek.

İTSO’dan enflasyonla mücadeleye destek

İTSO Meclisi ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Oda Yönetim kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, mecliste yaptığı konuşmada, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında ülke genelinde başlatılan indirim kampanyasına destek verdiklerini belirtti.

Bu kapsamda oda üyelerine, müşterilerine sundukları ürün ve hizmetlerde indirim yapması çağrısı yaptıklarını hatırlatan Uğurdağ, bu kapsamda kendilerinin de oda olarak üyelerine sundukları hizmetlerde yüzde 10 indirim yapmayı önerdiklerini belirtti.

Uğurdağ, İTSO Meclisi kendilerinin de ellerini taşın altına koymaları gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Bu kapsamda ticaret sicil harçları ve bedelini kamunun belirlediği bazı diğer hizmet bedelleri hariç olmak üzere, bedeli odamız tarafından belirlenen belge hizmetlerinde yüzde 10 indirim yapmak istiyoruz. Bu düşüncemize değerli meclis üyelerimizde destek vermesi halinde enflasyonla mücadeleye katkımız olacağına inanıyoruz.”

Meclis’te Uğurdağ’ın konuşmasının ardından yapılan oylama ile yönetim kurulunun indirim teklifi oy birliği ile kabul edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X