İTSO’dan fuar çıkarması

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerini İstanbul’da eylül ayında düzenlenecek gıda fuarı ile ambalaj fuarına ücretsiz götürüyor.

İTSO’dan fuar çıkarması

İTSO Başkanı Metin Anıl, 3-6 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da 23. Uluslalarası Gıda Ürünleri ve Gıda Teknolojileri (Worldfood) Fuarı ile 30. Uluslalarası Ambalaj Paketleme ve Gıda Sistemler Fuarı’nın (IPAK) düzenleneceğini belirterek, günübirlik gezi organizasyonu ile üyelerini iki fuara birden götüreceklerini söyledi. 

Fuarların sektörel gelişimleri en iyi yansıtan ve ticari ilişkilere yön veren en önemli organizasyonlar olduğunu vurgulayan Anıl, fuar ziyaretlerinin üyelerinin bilgi ile deneyimlerini geliştirmelerine çok büyük katkı yaptığını kaydetti. Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçe ekonomisinin gelişimine, dolayısıyla ülke ekonomisine destek olmak için ekonomik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Anıl, “Sektörel fuar ziyaretleri, odamızın önemli faaliyetleri arasında yer alıyor. Fuarların, üyelerimizin ufkunun açılmasına sağladığı katkının bilincindeyiz. Sektörlerin dünyaya açılan penceresi olan fuarlar, yeni iç ve dış pazarlar bulma ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine de yardımcı oluyor. Bu açıdan üyelerimizi fuarlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Fuar ziyareti 4 Eylül’de günübirlik olarak gerçekleştirilecek. Fuara katılmak isteyen üyeler, 2 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar odaya kayıp yaptırabilecekler. Fuara katılacak üyeleri İstanbul’a götürecek araçlar İnegöl Yelken Halı Saha önünden sabah 06.00’da hareket edecek. Dönüş ise aynı gün saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X